7 Numai un Hristos Nev zut, nu ar fi putut mantui lumea. A fost nevoie de un Hristos V zut De Hristos Iisus Domnul si Mantuitorul Intrupat si R stignit intre noi. Este nevoie ca adev rul s devin o realitate vie si tr it in viata noastr prin inv t tura Lui. i dragostea s devin vie, prin unitatea si []7 Numai un Hristos Nev zut, nu ar fi putut mantui lumea. A fost nevoie de un Hristos V zut De Hristos Iisus Domnul si Mantuitorul Intrupat si R stignit intre noi.

Este nevoie ca adev rul s devin o realitate vie si tr it in viata noastr prin inv t tura Lui. i dragostea s devin vie, prin unitatea si umblarea fr teasc , altfel nu vom putea fi mantuiti.

Trebuie Cuvantul s Se fac Trup, in inv t tur s Se fac fapt si mil intre noi si prin noi.

Numai o credint f r fapte, este ca un cuvant f r implinire, ca un cap f r trup, ca o coroan f r trunchi8 In chinurile vietii mele o, iubire mantuitoare, eu nu voi dori nimic altceva decat s Te am pe Tine, si s - i pot spune fericit c i-am fost credincios.

Iar Tu s simti in tot adancul T u c eu spun adev rul c Te-am iubit pan -n ultima mea suflareIisuse Domnul meu, incredinteaz -Te de acest lucru: Tu ai fost cea Dintai si cea din urm Coroan a inimii mele. Numai Tu Iisuse Preaiubitul meu.9 Focul inimii mele pentru Tine Domnul si Mantuitorul meu Scump, n-a fost un foc potolit si mic ci unul mare si puternic, alb si inaltAsa il vreau pan la moarte, nu pot tr i altfel.10 La tot ce mi-ai incredintat Tu Iubitul meu Mantuitor, am lucrat mereu cu mult drag, fiindc am vrut s - i slujesc ie cu toat puterea dragostei din inima mea.

Tot ce am putut face a fost...