Parintele Iosif TRIFA Fratilor () m-a chemat aici fratele Leon in numele vostru si al fratilor din intreaga tara. i iata, v-am ascultat. Dar nu m-a adus aici numai chemarea aceasta, ci am venit sa ma vada toti si sa se convinga inca o data toti ca nu aceste oase goale au facut Oastea Domnului (aici Parintele []Parintele Iosif TRIFAFratilor () m-a chemat aici fratele Leon in numele vostru si al fratilor din intreaga tara. i iata, v-am ascultat. Dar nu m-a adus aici numai chemarea aceasta, ci am venit sa ma vada toti si sa se convinga inca o data toti ca nu aceste oase goale au facut Oastea Domnului (aici Parintele Iosif isi intinde, spre aratare doua manute goale, ca doua surcele; toata adunarea plange cu hohot), ci Oastea Domnului a facut-o Domnul, prin revarsarea Duhului Sfant. Eu am fost numai un vas umil si slab de care Domnul S-a folosit in sfanta Sa lucrare. Iar daca Oastea este Lucrarea lui Dumnezeu, ea va trai.

Fratilor, ma vedeti atat de slab si plangeti. Dar nu plangeti! Oastea Domnului nu traieste si nu moare cu omul. Ci ea traieste si biruie cu Domnul. Eu voi muri, dar Oastea va trai si va birui, pentru ca ea este a Domnului Iisus Biruitorul.

Fratilor, poate ziua plecarii mele nu este departe. Dar in fata plecarii eu stau complet linistit. Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a ajutat sa-mi implinesc, dupa...