Iisus le-a zis: Aruncati mreaja in partea dreapta a corabiei si veti gasi . Au aruncat-o deci si n-o mai puteau trage de multimea pestilor. (Ioan 21, 6) Cuvantul lui Dumnezeu, Biblia, este ca o mare plina. Oriunde ai arunca mreaja credintei, cu foame duhovniceasca, vei gasi din belsug adevaruri cu care sa te hranesti. Sfanta []Iisus le-a zis: Aruncati mreaja in partea dreapta a corabiei si veti gasi . Au aruncat-o deci si n-o mai puteau trage de multimea pestilor. (Ioan 21, 6)Cuvantul lui Dumnezeu, Biblia, este ca o mare plina. Oriunde ai arunca mreaja credintei, cu foame duhovniceasca, vei gasi din belsug adevaruri cu care sa te hranesti. Sfanta Scriptura este hrana pentru orice varsta si pentru orice gust duhovnicesc.

Pentru cei mici are lapte duhovnicesc si dulciuri gustoase, adevaruri incepatoare (I Pt. 2, 2).

Pentru cei mari este nespus de mare si cuprinde atatea adevaruri desavarsite, atat de inalte si atat de adanci, incat nu este si nu va fi niciodata pe pamant o minte omeneasca sa poata spune ca le-a cuprins pe toate. (Ev. 6, 1)Pentru cei infometati are hrana din belsug.

Pentru cei pretentiosi are nespus de felurite bunatati in asa fel, incat niciodata sa nu li se piarda dorinta si foamea dupa ele.

Pentru cei varstnici, pentru cei trecuti prin greutatile si incercarile vietii are hrana intelepciunii celei mai mari.

Pentru cei bolnavi are totdeauna balsamul vindecator si hrana intaritoare.

Pentru inimile zdrobite are leacul innoitor si inviorator.

Pentru cei slabiti are intarire.

Chiar mort sa fie cineva si, daca se apropie de puterea ei, este inviat.

Nu exista nici un om, de nici o varsta omeneasca, in nici o trebuinta sau stare in care se poate ajunge, pe care Biblia sa nu-l poata ajuta si izbavi daca se apropie de ea si o crede.

Cuvantul lui Dumnezeu, Biblia, este mai indeajuns si mai necesar oamenilor chiar decat soarele si decat izvoarele. Nimeni nu este ocolit de harul lui Dumnezeu prin Hristos, Care ne este descoperit si daruit noua prin Biblia Sa.

Biblia este ca apa marilor: adica este a tuturor. Nu este numai a unuia, e internationala.

Insa la marginile acestor ape te izbesti de impotrivirea celor care spun ca marea este a lor. Marginile marilor sunt stapanite de tarile de pe malul lor. La margini nu pot pescui decat cu autorizatia acelora Dar daca treci de limitele teritoriale ale omului, in nemarginirea apelor adanci poti sa prinzi cat vrei, esti desavarsit liber!Ce bine este cand nu esti ingradit si robit! Ce bine este cand nu esti obligat sa pescuiesti totul numai pentru interesul cuiva! Cand depasesti limitele teritoriale ale unor interese de secta, de partida, de asociatie si lucrezi liber pentru bucuria tuturor, de orice neam, de orice varsta, de orice stare, de orice culoare, de orice rang in aceeasi masura si cu aceeasi dragoste cu care lucreaza Dumnezeu; cu care El daruieste soarele si ploaia, vantul si apa tuturor. Din luntrea ta sa poti da tuturor, dar sa nu furi din luntrile tuturor pentru luntrea ta.

Aruncati mreaja in partea dreapta!Cautati totdeauna cu o dorinta dreapta adevarul lui Dumnezeu in Cuvantul voii Lui.

Umblati in cercetarea Bibliei cu un cuget drept. Cu o judecata dreapta, cu o constiinta cinstita si cu un gand sincer.

Cu cel drept, Tu esti drept, Doamne, spune Cuvantul lui Dumnezeu (Ps. 18, 25-26).

Tu dai dreptate celui drept si ii faci dupa neprihanirea lui (I Regi 8, 32).

Sunt in Cuvantul lui Dumnezeu nespuse fagaduinte pentru cei drepti, cum sunt si instiintari pentru cei nedrepti.

Cea mai mare parte a fagaduintelor Domnului din Cuvantul Lui este facuta celor de-a dreapta Lui.

Dar este si o mare parte de instiintari si de adevaruri privitoare la cei care isi aleg partea celor de-a stanga Sa.

Cea mai luminoasa parte a Bibliei este cea plina de...