Banii cheltuiti pe Biblii, foi reglioase, nu sunt bani pierduti (Parintele Iosif Trifa). Suntem la final de an si, cu ajutorul Domnului, vom pasi mai departe pe calea vietii si a timpului, dar este si perioada in care se fac abonamente la Foaie si la celelalte foi mesagere ale Cuvantului. Este perioada in care trebuie []Banii cheltuiti pe Biblii, foi reglioase, nu sunt bani pierduti (Parintele Iosif Trifa).

Suntem la final de an si, cu ajutorul Domnului, vom pasi mai departe pe calea vietii si a timpului, dar este si perioada in care se fac abonamente la Foaie si la celelalte foi mesagere ale Cuvantului. Este perioada in care trebuie sa decidem cum continuam cu abonamentul sau abonamentele noastre, cate facem in plus si la ce ne mai abonam.

Poate te gandesti, draga cititor, de ce scriu aceste ganduri? Pentru ca este timpul sa ne decidem in a sustine aceasta munca si acest mod de-a vesti singurul Adevar necesar pentru a fi cunoscut de catre toti semenii nostri. Pentru ca in aceste timpuri circula foarta multa informatie, insa cea pentru suflet, doar cea care izvoraste din Sfanta Scriptura este esentiala.

Poate raspunsul tau este Nu am timp sa le citesc, de ce sa ma mai abonez? Nu ma ascund, nici eu nu reusesc sa citesc mereu toate publicatiile. Insa, prin faptul ca ma abonez, le sustin, le sprijin si incurajez pe cei care se...