Of da, pentru concursul cu dragoste :)))In mijloc s-ar fi dorit a fi o inima, dar nu e :DClatite: Intr-un bol spargem ouale, si adaugam zaharul. Amestecam bine, apoi punem untul topit si uleiul. Treptat adaugam putin lapte, apoi putina faina, pana terminam cantitatile. Vom obtine o compozitie, mai lichida, decat cea de clatite obisnuita. Intr-o tigaie antiaderenta, adaugam un strop de ulei, si lasam sa se incinga bine. Adaugam cate un polonic mic din compozitie, si prajim clatitele, cate 1-2 minute, pe fiecare parte. Dupa ce terminam compozitia, le lasam deoparte.

Frisca: O batem bine, la viteza maxima, adaugam sucul de sfecla sau daca aveti de rodie. Vom obtine o compozitie de un roz pal.

Asamblare: Pe un platou, asezam o clatita, apoi putina frisca, apoi iar o clatita, apoi frisca si tot asa pana terminam clatitele. Cu frisca ramasa, nivelam marginile si decoram tortul. Pofta buna!