La picnic, la gradina, imi place sa-mi astept oaspetii cu masa pusa cu cate ceva de ciugulit . Asta asa, pe langa o gurita de ce doreste fiecare alcoolic sau ne . Sa nu zica ca au rabdat de foame in ograda mea pana s-au facut gratarele sau a fiert ceaunul. Cantitatile sunt aleatorii in functie de provizii si numarul de invitati. Principalul este ca fiecare sa-si gaseasca cate ceva de gustat !!!Spalati, curatati si feliati legumele. Sarati usor legumele. Feliati mezelurile. Feliati branzeturile. Asezati pe platouri ingredientele alternand mezelurile cu branzeturi si legume. Platourile trebuie facute cu putin timp inainte de servire pentru a avea aspect proaspat-apetisant. Nu uitati sa serviti langa platourile cu de-ale gurii paine proaspata. Painea sa fie cat mai diversificata: baghete, chifle, paine neagra. Cele trei platouri au fost servite la 16 persoane !!!Platourile trebuie facute cu putin timp inainte de servire pentru a avea aspect proaspat-apetisant . Painea servita sa fie cat mai diversificata: baghete, chifle, paine neagra