Punem in blender curmalele si stafidele, mixam 2-3 minute pana cand obtinem o pasta lipicioasa. Aceasta compozitie reprezinta baza pentru bomboane. Adaugam apa plata putin cate putin pentru a subtia compozitia, consistenta trebuie sa fie destul de moale pentru a permite si celorlalte ingrediente sa se incorporeze.

Impartim compozitia in trei parti egale si adaugam din ingredientele de mai sus (dupa preferinta, 1. nuci de cocos, cacao, ovaz, 2. nuci, ovaz, unt de arahide, 3. nuci, ovaz, cacao, stevie, 4. nuci, ovaz si diferite esente). In mijlocul bomboanelor punem cate o caisa sau cireasa amara.

Formam bile de marimea unei nuci si le dam prin fulgi de cocos, nuci macinate sau cacao. Mentionez ca, bomboanele cu aroma de cacao, necesita o lingura de fulgi stevie sau o lingurita de miere.

Si gata lasam bomboanele raw la rece pentru o ora sau doua.

Succes si sa aveti pofta.