Maruntaiele de miel impreuna cu ficatul de pui se curata si se spala foarte bine, apoi se pune la fiert in apa rece cu 2-3 lingurite de sare.

Cand au fiert se toaca marunt sau se pot da prin masina de tocat.

Eu le-am taiat marunt, imi place mai mult asa, fiecare faca cum ii place. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in 2-3 linguri de ulei.

Cand sunt aproape calite se adauga si patrunjelul si mararul tocate marut si se lasa inca 2-3 minute sa se inmoaie putin.

Intr-un lighean se amesteca maruntaiele impreuna cu ceapa, usturoiul si verdeata.

Se pune cimbru dupa gust, sare si piper, se adauga si ouale.

Se amesteca pana se leaga compozitia.

Luam 2 tavi, pe care le ungem cu unt si le tapetam cu pesmet, data viitoare pun hartie de copt.

Se pune un strat din compozitie, apoi se pun 4-5 oua fierte, depinde cat de lunga este tava.

Si apoi acoperim bine cat sa nu se mai vada deloc ouale, unul l-am facut cu oua si unul simplu.

Se da la cuptorul preincalzit timp de 50-60 minute.

Se lasa pana se rumeneste frumos.