Curatati ouale de coaja, taiati-le in doua pe lungime, scoateti galbenusurile pe care le puneti intr-un castron. Zdrobiti galbenusurile cu furculita, adaugati ceapa tocata marunt (sau cel mai bine data pe razatoarea mica), castravetii murati, tocati fin si bine scursi, maioneza, mustarul si asezonati cu sare si piper, dupa gust. Omogenizati bine si umpleti cu compozitia obtinuta, albusurile. Refaceti oul punand cate o felie de pastrama intre jumatatile de ou, infasurati-le in fasii de pastrami si legati cu fasii de castraveti proaspeti, pe care le obtineti folosind cutitul special de curatat legume. Prindeti si fixati cu scobitori pentru antreuri, daca este nevoie. Asezati-le pe foi de salata verde, pudrati-le cu boia si pastrati-le la rece pana in momentul servirii. Ornati platoul dupa inspiratie.

Curatati ouale de coaja, taiati-le in doua pe lungime, scoateti galbenusurile pe care le puneti intr-un castron. Zdrobiti galbenusurile cu furculita, adaugati ceapa tocata marunt (sau cel mai bine data pe razatoarea mica), castravetii murati, tocati fin si bine scursi, maioneza, mustarul si asezonati cu sare si piper, dupa gust. Omogenizati bine si umpleti cu compozitia obtinuta, albusurile. Refaceti oul punand cate o felie de pastrama intre jumatatile de ou, infasurati-le in fasii de pastrami si legati cu fasii de castraveti proaspeti, pe care le obtineti folosind cutitul special de curatat legume. Prindeti si fixati cu scobitori pentru antreuri, daca este nevoie. Asezati-le pe foi de salata verde, pudrati-le cu boia si pastrati-le la rece pana in momentul servirii. Ornati platoul dupa inspiratie.