Se pune gelatina la inmuiat cu 400 ml de apa(15 minute cel putin). Se pun stafidele cu romul sa-l absoarba.

Se desfac samburii de rodie, se curata si se taie cubulete portocalele. Se zdrobeste branza cu furculita sa nu aiba cocoloase. Se amesteca branza cu fructele, stafidele, smantana, indulcitorul, iaurtul(adica tot, exceptand gelatina).

Se pune gelatina pe foc foarte mic si se amesteca cu telul permanent pana da un clocot. Se ia de pe foc si se pune la rece(eu am pus-o in geamul deschis, ca acum e frig). Cand se mai racoreste, se amesteca gelatina cu restul si se toarna in formele dorite.

Se orneaza cu dulceata rosie, de preferinta. Se intareste cand se raceste. E un desert usor si racoros, care poate fi servit copiilor, bolnavilor de diabet si tuturor care se preocupa sa manance sanatos. Indulcitorul se poate inlocui cu miere pentru cine poate consuma.

Poate fi pusa crema asta si peste un blat sau peste piscoturi.

De data asta, am facut mai multe poze, ca, de obicei, uit!