Se amesteca carnea tocata cu ciolanul taiat cubulete, cu ciupercile, ouale proaspete si se codimenteaza dupa gust. Intindem foaia de strudel,asezam umplutura pe ea si punem si cele 3 oua fierte si ne apucam sa il sucim. Asezam sucitura in forma unsa, o ungem cu ou deasupra si o presaram din abundenta cu seminte de susan si o dam la cuptor. Foia de umplut: Amestecam faina cu untura, galbenus de ou, smantana cat cuprinde le framantam bine pana se omogenizeaza. Intindem foia cat mai subtire si o ungem cu margarina topita apoi o rulam si o lasam la rece cca 2 ore. Dupa ce am lasat la rece foaia o intindem pe lungimea suciturii si apoi o umplem cu umplutura care o dorim.

Se amesteca carnea tocata cu ciolanul taiat cubulete, cu ciupercile, ouale proaspete si se codimenteaza dupa gust. Intindem foaia de strudel,asezam umplutura pe ea si punem si cele 3 oua fierte si ne apucam sa il sucim. Asezam sucitura in forma unsa, o ungem cu ou deasupra si o presaram din abundenta cu seminte de susan si o dam la cuptor. Foia de umplut: Amestecam faina cu untura, galbenus de ou, smantana cat cuprinde le framantam bine pana se omogenizeaza. Intindem foia cat mai subtire si o ungem cu margarina topita apoi o rulam si o lasam la rece cca 2 ore. Dupa ce am lasat la rece foaia o intindem pe lungimea suciturii si apoi o umplem cu umplutura care o dorim.