Detalii Rulada de carne in aluat de strudel
Se amesteca carnea tocata cu ciolanul taiat cubulete, cu ciupercile, ouale proaspete si se codimenteaza dupa gust. Intindem foaia de strudel,asezam umplutura pe ea si punem si cele 3 oua fierte si ne apucam sa il sucim. Asezam sucitura in forma unsa, o ungem cu ou deasupra si o presaram din abundenta cu seminte de susan si o dam la cuptor. Foia de umplut: Amestecam faina cu untura, galbenus de ou, smantana cat cuprinde le framantam bine pana se omogenizeaza. Intindem foia cat mai subtire si o ungem cu margarina topita apoi o rulam si o lasam la rece cca 2 ore. Dupa ce am lasat la rece foaia o intindem pe lungimea suciturii si apoi o umplem cu umplutura care o dorim.
Se amesteca carnea tocata cu ciolanul taiat cubulete, cu ciupercile, ouale proaspete si se codimenteaza dupa gust. Intindem foaia de strudel,asezam umplutura pe ea si punem si cele 3 oua fierte si ne apucam sa il sucim. Asezam sucitura in forma unsa, o ungem cu ou deasupra si o presaram din abundenta cu seminte de susan si o dam la cuptor. Foia de umplut: Amestecam faina cu untura, galbenus de ou, smantana cat cuprinde le framantam bine pana se omogenizeaza. Intindem foia cat mai subtire si o ungem cu margarina topita apoi o rulam si o lasam la rece cca 2 ore. Dupa ce am lasat la rece foaia o intindem pe lungimea suciturii si apoi o umplem cu umplutura care o dorim.