Ficatul de porc l-am spalat si l-am tinut in lapte crud, cam o ora. Apoi l-am taiat in bucati potrivite si l-am pus la fiert. Splina, inima si limba de vita le-am pus la fiert, separat, in oala minune cam o ora. De regula limba este fiarta cind se desprinde pielita de deasupra cu mare usurinta pornind de la varf. Rinichiul l-am spalat foarte bine si l-am taiat pe canale si l-am trecut de cateva ori prin jet puternic de apa rece. L-am pus apoi la fiert in apa cu doua linguri de otet. Cand toate au fost gata fierte, le-am tocat marunt in robotul de bucatarie, dar se pot da, foarte bine, si prin masina de carne. Tocatura am amestecat-o cu un ou crud, ceapa tocata marunt si calita in putin ulei, smantana, patrunjelul proaspat tocat si condimentele. Apoi am uns cu unt o tava de chec si am asezat frumos si cu grija, pentru a nu se rupe, prapurul, lasand marginile peste tava, pentru putea acoperi compozitia. In acesta am pus apoi o parte din tocatura, am asezat in rand cele 3 oua fierte tare, apoi restul de compozitie dupa care am acoperit totul cu marginile prapurului. Am uns cu putin galbenus de ou si am data totul in cuptorul incins, cam 40-50 minute. A fost foarte delicios... chiar daca nu am avut un drob de miel, traditional de Paste.