1.

Bati albusurile spuma.

Incorporezi galbenusurile frecate cu zaharul,apoi faina si cacaua.

Torni compozitia intr-o forma rotunda,de 26cm,tapetaata cu hartie si coci la foc mic,in cuptorul preincalzit,40 de minute.

Rece,il dai in 3 foi.2.

Pentru creme,topesti la bain-marie,in vase diferite,ciocolata impreuna cu frisca lichida si untul.

In crema alba,adaugi esenta de vanilie,iar in cea maro,esenta de rom si nesul.

Lasi cremele sa se raceasca.3.

Pentru sirop,caramelizezi intr-o craticioara zaharul si stingi cu 100ml apa.

Stingi focul si torni esenta.4.

Asezi in forma de tort un blat,il insiropezi si il ungi cu crema negra.

Suprapui alt blat,il insiropezi si il ungi cu crema alba.

Acoperi cu blatul ramas,insiropat.

Dai la rece 2-3 ore.5.

Pentru glzura,topesti la bain-marie ciocolata cu frisca si untul.

Imbraci tortul in glazura.

Decorezi cu trufe si frunze de ciocolata.