Punem intr-o cratita, pe foc, apa impreuna cu zaharul, sarea, cojile de ceapa si foaia de dafin.

In momentul in care incepe sa clocoteasca, adaugam slanina si acoperim cratita. Lasam sa fiarba lin cam o ora.

Luam cratita de pe foc si lasam kaizerul sa se marineze 24 de ore.

Punem la rece, dupa ce nu mai este cald.

Scoatem apoi kaizerul si il lasam sa se zvinte.

Curatam usturoiul, il dam prin presa si il amestecam intr-un bol cu piperul macinat, boiaua si uleiul.

Cu ajutorul unei pensule ungem toate partile kaizerului cu acest amestec, mai putin partea cu sorici.

Punem intr-o foaie de copt kaizerul, il infasuram bine si il lasam 24 de ore la rece sa intre usturoiul in el.

Il scoatem apoi din hartia de copt, il asezam pe o farfurie si se poate zervi alaturi de ceapa rosie.

Pofta buna sa aveti, mai ales ca stiti ce mancati !