Fierbeti cartofii in coaja, scurgeti, curatati si zdrobiti cu o furculita. Adaugati ou, faina, sare, piper si framantati un aluat, doar cat sa se omogenizeze ingredientele. La nevoie adaugati inca putina faina. Cat timp fierb cartofii pregatiti umplutura: caliti ceapa in putin ulei incins, adaugati cubuletele de legume, boabele de mazare, iar dupa cateva minute, carnea si continuati calirea, amestecand, pana ce carnea isi schimba culoarea. Condimentati cu sare si piper, dupa gust. Luati de pe foc si inglobati verdeata. Pe o folie alimentara intindeti o foaie din cartofi (30 x 40 cm), prin presare cu mana, uda peste care puneti uniform umplutura. Rulati sub forma de sul, pe latura lunga, ajutandu-va de folie, apoi impachetati si sigilati bine rulada in folie. Transferati pe o foaie de aluminiu si impachetati bine. Puneti intr-o tava si turnati apa fierbinte pana la din grosimea ruladei. Dati la cuptorul incins pentru 30- 40 min, la foc potrivit, intorcand la jumatatea intervalului si completand cu apa fierbinte, la nevoie. Scoateti tava din cuptor, scurgeti apa, desfaceti foliile, repuneti rulada in tava, stropiti cu putin ulei si repuneti in cuptor, pentru inca 10- 15 min sau pana ce incepe sa se aureasca frumos. Lasati sa se raceasca complet, apoi feliati. Constitue un aperitiv ce poate fi servit simplu sau impreuna cu diferite sosuri.

Fierbeti cartofii in coaja, scurgeti, curatati si zdrobiti cu o furculita. Adaugati ou, faina, sare, piper si framantati un aluat, doar cat sa se omogenizeze ingredientele. La nevoie adaugati inca putina faina. Cat timp fierb cartofii pregatiti umplutura: caliti ceapa in putin ulei incins, adaugati cubuletele de legume, boabele de mazare, iar dupa cateva minute, carnea si continuati calirea, amestecand, pana ce carnea isi schimba culoarea. Condimentati cu sare si piper, dupa gust. Luati de pe foc si inglobati verdeata. Pe o folie alimentara intindeti o foaie din cartofi (30 x 40 cm), prin presare cu mana, uda peste care puneti uniform umplutura. Rulati sub forma de sul, pe latura lunga, ajutandu-va de folie, apoi impachetati si sigilati bine rulada in folie. Transferati pe o foaie de aluminiu si impachetati bine. Puneti intr-o tava si turnati apa fierbinte pana la din grosimea ruladei. Dati la cuptorul incins pentru 30- 40 min, la foc potrivit, intorcand la jumatatea intervalului si completand cu apa fierbinte, la nevoie. Scoateti tava din cuptor, scurgeti apa, desfaceti foliile, repuneti rulada in tava, stropiti cu putin ulei si repuneti in cuptor, pentru inca 10- 15 min sau pana ce incepe sa se aureasca frumos. Lasati sa se raceasca complet, apoi feliati. Constitue un aperitiv ce poate fi servit simplu sau impreuna cu diferite sosuri.