Detalii Pateu de Mazare
Mazarea se fierbe 20 de minute, apoi se scurge de apa. Se paseaza in blender impreuna cu galbenusurile de ou. Adaugam untul (margarina), mustarul (optional ketchup), usturoiul, zeama de lamaie si praful de usturoi. Se da gust cu sare si piper macinat si se amesteca bine. Se serveste pe canapele din paine prajita. Cu spritul am format mici turnulete din pateu, pe miez de paine decupat cu forma de fursec stelat.
Mazarea se fierbe 20 de minute, apoi se scurge de apa. Se paseaza in blender impreuna cu galbenusurile de ou. Adaugam untul (margarina), mustarul (optional ketchup), usturoiul, zeama de lamaie si praful de usturoi. Se da gust cu sare si piper macinat si se amesteca bine. Se serveste pe canapele din paine prajita. Cu spritul am format mici turnulete din pateu, pe miez de paine decupat cu forma de fursec stelat.