Ceapa se curata de foi, se spala si se taie julien. Patrunjelul spalat si uscat se taie marunt. Pieptii de pui se fierb, apoi se taie cubulete dupa racire. Gelatina se hidrateaza in 3 linguri de apa rece, apoi se rastoarna peste 100 ml de zeama ramasa de la fierberea pieptilor de pui. Se pune pe foc mic si se lasa pana incepe sa fiarba, apoi se lasa la racit 1-2 minute. Intr-un bol amestecam carnea de pui, ceapa, patrunjelul, piper macinat si condiment dupa gust, apoi adaugam si gelatina si amestecam lejer. Tapetam una-doua forme de terina (depinde marimea) cu folie si rasturnam usor compozitia de terina. Nivelam cu lama unui cutit si tinem la rece 2-3 ore. Dupa ce s-a intarit, putem felia terina.

Ceapa se curata de foi, se spala si se taie julien. Patrunjelul spalat si uscat se taie marunt. Pieptii de pui se fierb, apoi se taie cubulete dupa racire. Gelatina se hidrateaza in 3 linguri de apa rece, apoi se rastoarna peste 100 ml de zeama ramasa de la fierberea pieptilor de pui. Se pune pe foc mic si se lasa pana incepe sa fiarba, apoi se lasa la racit 1-2 minute. Intr-un bol amestecam carnea de pui, ceapa, patrunjelul, piper macinat si condiment dupa gust, apoi adaugam si gelatina si amestecam lejer. Tapetam una-doua forme de terina (depinde marimea) cu folie si rasturnam usor compozitia de terina. Nivelam cu lama unui cutit si tinem la rece 2-3 ore. Dupa ce s-a intarit, putem felia terina.