Pate alb - se spala pieptul de pui bine, se taie fasiute, se fierbe in apa cu sare, se scurge, se toca marunt.

Apoi se paseaza cu pasatorul sau blenderul impreuna cu untul, parmezanul, albusul fiert si razuit si painea udata si stoarsa.

Adaugam la sfarsit in acest pate tocatura fina de ardei rosu si praz tanar fara a mai pasa Amestecam usor cu o furculita.

Invelim in folie de plastic alimentara, facem un sul si bagam la rece cateva ore.

Pate maro - se spala bine ficateii de pasare, se fierb in apa cu sare, se scurg, se toaca marunt, se paseaza cu blenderul sau pasatorul.

Se adauaga parmezanul, painea udata si stoarsa, untul, mustarul, galbenusul fiert si razuit.

La sfarsit adaugam in pate si tocatura de marar verde si ardeiul verde tocat fin.

Nu mai pasam ci amestecam usor cu o furculita.

Invelim in folie de plastic alimentara, facem un sul si bagam la rece cateva ore.

Painicile cu rosii si masline - facem un aluat din faina cu garant, sare,ulei si apa calduta.

Lasam 15 minute sa creasca la caldura, apoi amestecam cu bucatele de masline si rosii cherry.

Atentie, la rosiile cherry scoatem miezul si semintele si scurgem zeama, apoi taiem triunghiuri.

Framantam bine, intindem cu sucitorul o foaie subtire pe masa de lucru cu faina,taiem patrate maricele, le coacem pe plita sau o tigaie antiaderenta, eu am Doubletta cu triplu strat de teflon, o incing bine inainte, apoi dau focul mic, ung cu putin unt si coc painicile pe ambele parti.

Servirea - se servesc rondele suprapuse de pate,una alba una maro, exact ca un tiramisu, alaturi de rosii cherry si de painicile cu rosii si masline.