Intr-un bol mic puneti galbenusul de ou cu ulei de masline si Dijon. Cu o spatula amestecati bine pana cand obtineti o maioneza. Intr-un bol mai mare amestecati bine ton, maioneza, ceapa, telina, cimbrul, tabasco si castraveti. Rupeti mozzarella in bucati mici si distribuitii in amestecul cu ton apoi asezonati. Ungeti feliile de paine cu unt pe ambele parti apoi transferati intr-o tava cu folie de aluminiu. Este critic sa ungeti painea cu unt. Puneti tava sub grill si pajiti pe ambele parti pana cand painea are o culoare aurie. Cand scoateti tava alegeti partea cea mai prajita de paine si puneti-o cu fata in jos. Distribuiti uniform ton pe acestea. Presarati cheddar deasupra apoi tineti din nou sub grill pana cand branza s-a topit si incepe sa prinda o culoare aurie. Serviti simplu sau optional cu putina salata si/sau castraveti murati. * Lasati aceste sandwich-uri sa se raceasca 4-5 minute pentru a simti mai bine gustul ingredientelor si de nu avea neplacerea si discomfortul de a va arde.

Intr-un bol mic puneti galbenusul de ou cu ulei de masline si Dijon. Cu o spatula amestecati bine pana cand obtineti o maioneza. Intr-un bol mai mare amestecati bine ton, maioneza, ceapa, telina, cimbrul, tabasco si castraveti. Rupeti mozzarella in bucati mici si distribuitii in amestecul cu ton apoi asezonati. Ungeti feliile de paine cu unt pe ambele parti apoi transferati intr-o tava cu folie de aluminiu. Este critic sa ungeti painea cu unt. Puneti tava sub grill si pajiti pe ambele parti pana cand painea are o culoare aurie. Cand scoateti tava alegeti partea cea mai prajita de paine si puneti-o cu fata in jos. Distribuiti uniform ton pe acestea. Presarati cheddar deasupra apoi tineti din nou sub grill pana cand branza s-a topit si incepe sa prinda o culoare aurie. Serviti simplu sau optional cu putina salata si/sau castraveti murati. * Lasati aceste sandwich-uri sa se raceasca 4-5 minute pentru a simti mai bine gustul ingredientelor si de nu avea neplacerea si discomfortul de a va arde.