Stropiti cotletele pe ambele fete cu putin ulei de masline si condimentati cu sare, piper si rozmarin, dupa gust. Puneti-le intr-un vas termorezistent sau intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pana ce carnea este facuta si cotletele frumos rumenite. Intoarceti-le in acest timp de 2- 3 ori si stropiti carnea cu sosul format in tava. Serviti cat sunt calde alaturi de garnitura preferata si o salata sau muratura.

Stropiti cotletele pe ambele fete cu putin ulei de masline si condimentati cu sare, piper si rozmarin, dupa gust. Puneti-le intr-un vas termorezistent sau intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pana ce carnea este facuta si cotletele frumos rumenite. Intoarceti-le in acest timp de 2- 3 ori si stropiti carnea cu sosul format in tava. Serviti cat sunt calde alaturi de garnitura preferata si o salata sau muratura. Pentru o friptura de porc la cuptor este bine, in general, sa alegeti o bucata de carne cu un strat de grasime. Friptura va avea un gust mai bun.