Dizolvam drojdia in laptele caldut. Intr-un vas punem faina la care adaugam rama, fulgii de cartofi, busuiocul si sarea. Adaugam si laptele cu drojdia si intre timp amestecam cu mixerul la inceput cu viteza mica apoi la viteza maxima pana obtinem un aluat neted. Din aluat rupem 4 bucati de marimea unei mandarine si il punem deoparte. Restul de aluat il intindem intr-o tava unsa (40X30 cm ). Cele 4 bucati de aluat de marimea mandarinei le rulam la cca 40 cm lungime fiecare, apoi din cate 2 role formam spirale si le asezam in tava pe diagonala in asa fel incat sa se formeze 4 triunghiuri. Trecem la prepararea garniturii. Ceapa se taie in 8 si se sareaza. Ardeiul se taie in jumate se curata de samburi si vanele din interior si apoi se taie in fasii mai late . Salamul, sunca se taie cubulete sau felii subtiri, dupa placul fiecaruia. Rosia se taie felii apoi se taie cubulete si se sareaza un pic. Pe uleiul de masline calim ceapa taiata si sarata, se scoate apoi deoparte pe o farfurie si se trece la calirea ardeiului care si acesta va fi scos dupa ce il calim un pic. Eu am folosit un amestec mexican de legume pe care de asemeni l-am calit in uleiul de masline, am adaugat un pic de apa cca 100 ml am codimentat cu sare si un pic de piper apoi l-am lasat sa fiarba asa pana a scazut apa. L-am scos si pe acesta deoparte. Amestecam branza topita cu 1 lingura miere de albine, 2 lingurite otet, sare, piper si ouale cu mixerul si aceasta compozitie o impartim in triunghiurile de pe tava. Peste asezam felii de cascaval . Garnitura descrisa mai sus o impartim in triunghiuri dupa cum dorim fiecare. Se da totul la cuptorul preincalzit ptr. cca 30 minute Se serveste fierbinte.

Dizolvam drojdia in laptele caldut. Intr-un vas punem faina la care adaugam rama, fulgii de cartofi, busuiocul si sarea. Adaugam si laptele cu drojdia si intre timp amestecam cu mixerul la inceput cu viteza mica apoi la viteza maxima pana obtinem un aluat neted. Din aluat rupem 4 bucati de marimea unei mandarine si il punem deoparte. Restul de aluat il intindem intr-o tava unsa (40X30 cm ). Cele 4 bucati de aluat de marimea mandarinei le rulam la cca 40 cm lungime fiecare, apoi din cate 2 role formam spirale si le asezam in tava pe diagonala in asa fel incat sa se formeze 4 triunghiuri. Trecem la prepararea garniturii. Ceapa se taie in 8 si se sareaza. Ardeiul se taie in jumate se curata de samburi si vanele din interior si apoi se taie in fasii mai late . Salamul, sunca se taie cubulete sau felii subtiri, dupa placul fiecaruia. Rosia se taie felii apoi se taie cubulete si se sareaza un pic. Pe uleiul de masline calim ceapa taiata si sarata, se scoate apoi deoparte pe o farfurie si se trece la calirea ardeiului care si acesta va fi scos dupa ce il calim un pic. Eu am folosit un amestec mexican de legume pe care de asemeni l-am calit in uleiul de masline, am adaugat un pic de apa cca 100 ml am codimentat cu sare si un pic de piper apoi l-am lasat sa fiarba asa pana a scazut apa. L-am scos si pe acesta deoparte. Amestecam branza topita cu 1 lingura miere de albine, 2 lingurite otet, sare, piper si ouale cu mixerul si aceasta compozitie o impartim in triunghiurile de pe tava. Peste asezam felii de cascaval . Garnitura descrisa mai sus o impartim in triunghiuri dupa cum dorim fiecare. Se da totul la cuptorul preincalzit ptr. cca 30 minute Se serveste fierbinte.