Nu am stiut niciodata care-i denumirea corecta.

La noi le spune chiftele...in fine...bune sa fie.

Pentru ca sotul si-a anuntat azi vizita pe la noi,m-am gandit sa-l surprind ...placut,facandu-i ce-i place mai mult si mai mult(in afara de ciorba de burta)Am pus miezul de franzela la inmuiat in lapte,am curatat usturoiul,cartofii,am taiat patrunjelul marunt,am batut ouale bine.

Carnea am pus-o intr-un castron si am adaugat usturoiul pisat,franzela stoarsa bine si data pe razatoarea mica(eu nu mai murdaresc masina de tocat pt. cantitati asa mici)cartofii dati pe razatoarea mica,verdeata,ouale,sare,piper si am amestecat cu mana bine.

Am gustat si am mai adaugat sare dupa care am bagat amestecul in frigider pentru o ora.

Tigaia de teflon am pus-o pe foc,cand s-a incins am adaugat ulei(cam juma de cm)si am pus chiftelele pe care le-am format luand cu o lingura mai mica din amestec si cu palmele ude am format bilute pe care le-am aplatizat.(eu nu dau chiftelele prin faina sau pesmet...ne plac mai mult asa).

Le-am prajit pe ambele parti dupa care le-am pus pe servetele absorbante.

Se pot servi cu garnitura...piure,orez,etcNoi le-am papat cu mustar si ketchup.

Pofta buna!!dupa 2 ture de prajit chiftele,schimbati uleiul