Preparare carne: Cotletul se taie felii groase de un deget, se sareaza, pipereaza si se prajesc pe 50 ml ulei de masline pe ambele parti. Se scot deoparte si se ung feliile de carne cu mustar. Se pregateste mantaua de pesmet in felul urmator : pesmetul se amesteca cu 4 catei usturoi pisat, 1 ceapa rosie razuita, 1/2 lingurita oregano. Se topeste 50 gr rama si se adauga la pesmet amestecandu-se si se codimenteaza cu sare si piper dupa gust . Feliile de carne unse cu mustar se dau prin aceasta compozitie de pesmet,se aseaza pe o tava unsa cu putin unt si se da totul la cuptor ptr cca 15 minute la foc tare pana se rumeneste un pic deasupra mantaua. Se scoate din cuptor si se lasa sa raceasca cca 5 minute ptr ca sa lege mai bine mantaua de pesmet. Se serveste cu garnitura de ciuperci cu smantana si cu cartofi razuiti si prajiti. Preparare sos ciuperci : Pe 2 linguri rama calim 1/2 ceapa cu cele 400 gr ciuperci . Adaugam 50 ml vin alb,codimentam cu sare,piper si turnam peste cele 400ml smantana sau frisca si o jumate de legatura de patrunjel tocat lasand sa dea un clocot impreuna. Garnitura de cartofi : Cartofii se dau prin razatoarea mare, la care adaugam 1/2 ceapa tocata marunt se sareaza, pipereaza dupa gust si se ia cu o lingura din compozitie si se prajesc in 50 ml ulei . Pe farfurie langa cotlete punem sos de ciuperci si insulite de cartofi prajiti .

Preparare carne: Cotletul se taie felii groase de un deget, se sareaza, pipereaza si se prajesc pe 50 ml ulei de masline pe ambele parti. Se scot deoparte si se ung feliile de carne cu mustar. Se pregateste mantaua de pesmet in felul urmator : pesmetul se amesteca cu 4 catei usturoi pisat, 1 ceapa rosie razuita, 1/2 lingurita oregano. Se topeste 50 gr rama si se adauga la pesmet amestecandu-se si se codimenteaza cu sare si piper dupa gust . Feliile de carne unse cu mustar se dau prin aceasta compozitie de pesmet,se aseaza pe o tava unsa cu putin unt si se da totul la cuptor ptr cca 15 minute la foc tare pana se rumeneste un pic deasupra mantaua. Se scoate din cuptor si se lasa sa raceasca cca 5 minute ptr ca sa lege mai bine mantaua de pesmet. Se serveste cu garnitura de ciuperci cu smantana si cu cartofi razuiti si prajiti. Preparare sos ciuperci : Pe 2 linguri rama calim 1/2 ceapa cu cele 400 gr ciuperci . Adaugam 50 ml vin alb,codimentam cu sare,piper si turnam peste cele 400ml smantana sau frisca si o jumate de legatura de patrunjel tocat lasand sa dea un clocot impreuna. Garnitura de cartofi : Cartofii se dau prin razatoarea mare, la care adaugam 1/2 ceapa tocata marunt se sareaza, pipereaza dupa gust si se ia cu o lingura din compozitie si se prajesc in 50 ml ulei . Pe farfurie langa cotlete punem sos de ciuperci si insulite de cartofi prajiti .