Rosiile le oparim, dam coaja jos, le taiem bucati si le punem pe foc cu busuiocul, putin ulei, sare si mierea de albine. Daca va place putin picant, puteti adauga putin ardei iute. Le lasam putin pana se evapora din lichidul lasat. Sosul de patrunjel Spalam patrunjelul il zvantam bine si il punem in blender si adaugam ulei. Branza Brie o taiem min bucati se da prin faina, ou si pesmet. Intr o craticioara mai mica, dar inalta se pune ulei si se incinge bine, uleiul trebuie sa treaca peste branza cand o punem la fript. Cand e incins uleiul se pune branza 2 min si se intoarce. Servim cu sosul de rosii si patrunjel.

Rosiile le oparim, dam coaja jos, le taiem bucati si le punem pe foc cu busuiocul, putin ulei, sare si mierea de albine. Daca va place putin picant, puteti adauga putin ardei iute. Le lasam putin pana se evapora din lichidul lasat. Sosul de patrunjel Spalam patrunjelul il zvantam bine si il punem in blender si adaugam ulei. Branza Brie o taiem min bucati se da prin faina, ou si pesmet. Intr o craticioara mai mica, dar inalta se pune ulei si se incinge bine, uleiul trebuie sa treaca peste branza cand o punem la fript. Cand e incins uleiul se pune branza 2 min si se intoarce. Servim cu sosul de rosii si patrunjel.