Decojim cartofii, ii spalam si ii taiem pe jumatate. Daca sunt micuti ii lasati intregi. Ii punem intr-o cratita cu apa, putina sare si ii fierbem 15 minute, din momentul in care incep sa clocoteasca. Dupa acest timp ii scurgem de apa. Ungem un vas de ceramica cu unt. Punem cartofii, ii condimentam cu sare, piper si rozmarin. Spalam foile de ceapa verde, le taiem rondele, le punem printre cartofi. La final presaram mixul de branzeturi. Incingem cuptorul, reglam o temperatura potrivita. Introducem cartofii, ii lasam pana prind o crusta aurie. Cand sunt gata ii scoatem, ii lasam 5 minute la racorit si servim. Sunt o mare bunatate!Decojim cartofii, ii spalam si ii taiem pe jumatate. Daca sunt micuti ii lasati intregi. Ii punem intr-o cratita cu apa, putina sare si ii fierbem 15 minute, din momentul in care incep sa clocoteasca. Dupa acest timp ii scurgem de apa. Ungem un vas de ceramica cu unt. Punem cartofii, ii condimentam cu sare, piper si rozmarin. Spalam foile de ceapa verde, le taiem rondele, le punem printre cartofi. La final presaram mixul de branzeturi. Incingem cuptorul, reglam o temperatura potrivita. Introducem cartofii, ii lasam pana prind o crusta aurie. Cand sunt gata ii scoatem, ii lasam 5 minute la racorit si servim. Sunt o mare bunatate!