by laura adamache(este foarte gustoasa)Amestecam faina cu cacaua si le punem intr-un vas incapator,Amestecam laptele cu apa si le incalzim putin,Frecam drojdia cu 1 lingurita de zahar,apoi o amestecam cu laptele si o adaugam in centrul fainii,Framantam putin apoi adaugam oul batut usor,zaharul,zaharul vanilat si un praf de sare,Framantam pana cand aluatul devine elastic si nu se mai lipeste de maini,Acoperim vasul cu o folie alimentara si lasam sa dospeasca 1 ora intr-un loc caldut,Dupa 1 ora impaturim aluatul in 2 bucati,intindem una dintre bucati pe planul de lucru infainat intr-o foaie de cca 1 cm grosime,Ungem o tava cu unt si tapetam cu faina,punem foaia de aluat in tava,Din cealalta bucata de aluat formam 3 snururi lungi cat circumferinta formei,impletim snururile de aluat si le asezam de jur imprejurul foii de aluat,Acoperim tava si o lasam pentru 30 min intr-un loc ferit de curenti de aer,UMPLUTURA-Amestecam branza cu oul,apoi adaugam zaharul,zaharul vanilat,grisul,faina iar la sfarsit bobitele de ciocolataPASCA SE UMPLE NUMAI INAINTE DE A FI BAGATA LA CUPTOR.

Dupa 30 min pudram foaia inferioara cu o lingurita de gris si umplem pasca,Ungem marginile cu 1 albus batut usor,presaram bobite de ciocolata deasupra si dam tava la cuptor cca 45 min,Lasam sa se raceasca in tava dupa care o scoatem si o lasam la raciteu am dublat cantitatiel de mai sus