Curatam si apoi spalam ciupercile. Coditele le desprindem si le taiem cubulete. Ceapa o curatam, o spalam si o toacam marunt. Pieptul de pui il spalam si il taiem in cubulete mici. Intr-o tigaie punem uleiul la incins si calim ceapa pana devine aurie, adaugam pieptul de pui si lasam la distuit pana carnea isi schimba culoarea. Adaugam coditele de ciuperci, rosiile decojite taiate cubulete, condimentam cu sare piper, curry dupa gust si lasam la fiert pana scade zeama, aproximativ 10-15 minute. Cu aceasta compozitie umplem palariile ciupercilor, le punem intr-o tava si le cocem in cuptorul incins la 150 c, timp de 20-25 minute. Le scoatem din cuptor, asezam pe fiecare ciupercuta o bucatica de cascaval si le mai dam la cuptor 30 de secunde, atat cat sa se topeasca cascavalul. Le scoatem din cuptor presaram deasupra patrunjelul tocat fin si le putem servi. Sunt niste aperitive delicioase si aspectoase.

Curatam si apoi spalam ciupercile. Coditele le desprindem si le taiem cubulete. Ceapa o curatam, o spalam si o toacam marunt. Pieptul de pui il spalam si il taiem in cubulete mici. Intr-o tigaie punem uleiul la incins si calim ceapa pana devine aurie, adaugam pieptul de pui si lasam la distuit pana carnea isi schimba culoarea. Adaugam coditele de ciuperci, rosiile decojite taiate cubulete, condimentam cu sare piper, curry dupa gust si lasam la fiert pana scade zeama, aproximativ 10-15 minute. Cu aceasta compozitie umplem palariile ciupercilor, le punem intr-o tava si le cocem in cuptorul incins la 150 c, timp de 20-25 minute. Le scoatem din cuptor, asezam pe fiecare ciupercuta o bucatica de cascaval si le mai dam la cuptor 30 de secunde, atat cat sa se topeasca cascavalul. Le scoatem din cuptor presaram deasupra patrunjelul tocat fin si le putem servi. Sunt niste aperitive delicioase si aspectoase.