Usor, sanatos, rapid si nu in ultimul rand ... delicios - sunt cuvintele care caracterizeaza acest preparat. Am descoperit aceasta reteta cu vreun an in urma. Atunci am urmat-o cu exactitate, dar nu prea am fost multumita de rezultat. Prea mult marar, prea mult patrunjel, ciuperci de la conserva. Nuuuu, nu a fost bun deloc! Asa ca, am refacut reteta dupa gustul meu si toata familia a fost incantata de cum a iesit.

Pentru inceput punem 2 litri apa cu un praf de sare la fiert. Apoi spalam legumele si taiem totul cubulete. Vinetele cuburi mari, iar dovlecelul si ciupercile, maruntel, cam cat un bob de porumb.

Cand apa a dat in clocot oparim vinetele, apoi le lasam intr-o sita la scurs. Cand s-au racit cumplet le stoarcem bine, bine pana eliminam toata apa.

Intr-un bol amestecam toate legumele si verdeata tocate marunt cu 4 din cele 5 oua, grisul, sare si piper.

Eu am folosit o forma de silicon si nu a fost necesar s-o ung, insa daca nu aveti de silicon nu uitati s-o ungeti cu ulei de masline si s-o tapetati cu putin gris.

Apoi puneti toata compozitia in tava, turnati la suprafata oul batut si apoi stropiti cu putin ulei de masline.

Introduceti tava in cuptorul incins si coaceti la foc mediu aproximativ 40 minute.

Enjoy!este foarte important sa scurgeti foarte bine vinetle de apa, altfel drobul nu se va coace perfect.