Pentru ziua de Sfantul Andrei am pregatit piticului meu un tort delicios :) ca doar astepta baiatul musafiri la petrecerePentru blat batem albusurile spuma cu un praf de sare si cu zaharul; separat frecam galbenusurile cu uleiul; punem galbenusurile putin cate putin peste albusuri, apoi punem faina amestecata de dinainte cu praful de copt; punem coaja de portocala si lamaie si esenta de vanilie si dam la cuptor in tava tapetata cu hartie de copt cca juma de ora.

Pregatim crema :visinele se pun la dezghetat si scurs cu ceva timp inainte de a ne apuca de tort :)Taiem fructele cubulete si le lasam la scurs. Preparam budinca dupa instructiunile de pe plic cu cele 4 linguri de zahar si 500 ml lapte, dupa care o lasam la racit.

Batem frisca si punem o parte din budinca - daca o punem pe toata va iesi crema ceva cam moale - asa cum mi-a iesit mie :P, apoi amestecam cu fructele si punem niste esenta de rom - daca aveti la indemana niste gelatina se poate utiliza si intari crema - eu una nu am avut.

Dupa ce s-a racit blatul, il taiem in fasii egale - mie mi-au iesit 4 -si punem crema cu fructe peste si rulam, apoi asezam pe platou pe verticala; continuam spirala si cu celelalte 3 fasii.

Acoperim totul cu crema, pe margine punem frisca si fulgi de cocos. Deasupra plasam Desenul de ciocolata apoi facem niste moate de frisca - pe fiecare mot am plasat cate o visina, la fel si la baza tortului, iar pe langa Donald am pus bucatele de portocala glasata ca sa aiba ce ciuguli in caz de i se face foame :P.

Cam asta este tot:pofta buna! noi am avut :)se poate face cu orice combinatie de fructe - proaspete sau din compot