Ceapa se taie marunt si se pune la calit intr-o tigaie cu unt. Cand ceapa e gata (mai adaugati putina apa daca e nevoie ca sa se inmoaie bine) se adaCeapa se taie marunt si se pune la calit intr-o tigaie cu unt. Cand ceapa e gata (mai adaugati putina apa daca e nevoie ca sa se inmoaie bine) se adauga somonul taiat fasii subtiri.

Se amesteca si se mai lasa putin cat sa se imprieteneascaSe adauga apoi branza Philadelphia (cu gust de somon), se amesteca bine. Apoi se adauga smantana dar nu toata, se amesteca.

Se pune si patrunjelul proaspat taiat marunt, putin piper macinat proaspat, se amesteca si se mai lasa putin la foc mic.

NU se pune sare, ca si asa somonul e sarat si branza la fel! Intre timp se fierb pastele, cand sunt gata se pun in tigaia cu sosul, se pune restul de smantana si se amesteca bine la foc mic.

Pofta buna!Reteta Paste cu somon afumat a fost propusa de any_annette pe forum reteteAlte retete de paste gasiti aici:Penne cu somon afumat, Garganelli (paste) cu peste spada,Paste mediteraneene