Perfecte pentru un pranz delicios si satios !Ardeiul il spalam,indepartam cotorul si semintele si il taiem fasii.

Carnatii ii taiem rondele subtiri si ii prajim in putin ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti.

Cand sunt gata se scot pe un servet de hartie.

In uleiul in care am prajit carnatii punem ardeiul .

Lasam la calit adaugand 2-3 linguri cu apa.

Cand apa s-a evaporat si ardeiul s-a calit adaugam carnatii.

Amestecam si inchidem focul.

Potrivim de sare si piper.

Separat punem apa la fiert.

Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si pastele.

Lasam sa fiarba conform indicatiilor de pe ambalaj.

Cand pastele s-au fiert,le scurgem bine de apa si le punem in tigaia cu carnati si ardei.

Amestecam bine.

In momentul servirii presarati dupa plac parmezan ras.