Am avut mare nevoie de un parfum care sa ma scoata in evidenta, cu un miros placut si o persistenta durabila, de aceea am fost la un centru de parfumerie, de unde puteam sa aleg ceea ce-mi placea, la preturi foarte ok pentru calitatea lor.

Ceea ce am ales si am achizitionat a fost un parfum de la Giorgio Armani, Acqua di Gio, de 100 ml, la un pret de 250 lei, avand o mica reducere, iar prima impresie a fost una placuta, avand un design feminin, elegant.

Design-ul sticlutei acestui parfum este foarte frumos, perfect pentru a le arata prietenelor mele noua achizitie, inainte de a-l proba, sticluta fiind acoperita de o cutie foarte drauta, simpla, insa am ales sa n-o arunc, pentru a demonstra ca sticluta de parfum am cumparat-o in stare noua.

Esenta din parfum are un miros excelent, bineinteles care corespunde doar pentru femei, iar dupa ultimele pulverizari pe corp, mi-am dat seama ca acest parfum persista foarte mult, de aceea il folosesc rar pana cand imi dau seama ca nu mai persista asa de mult, deoarece eu sunt o femeie care vrea de fiecare data cand iese in oras sau la evenimente importante sa arate bine, dar si sa miroase frumos.

Pot sa spun ca ma declar multumita de aceasta achizitie, mai ales ca e de la brand-ul Giorgio Armani, cunoscut in toata lumea, iar toate persoanele apropiate lauda acest parfum, ceea ce ma face foarte bucuroasa.

Acest parfum face parte din categoria „Eau de Toilette” ce lasa o impresie de incantare asupra simturilor olfactive, un miros floral-fructat.

Notele de varf al acestui parfum sunt: bujorul, ananasul, vodka, violeta, piersica, frunze de babanier si lamaia.
Cele de mijloc sunt: crinul, frezia, iasomia, zambila, ylang-ylang, lacramioare, trandafirul si calona.
Iar cele de baza si nu in ultimul rand sunt: lemnul de santal, ambra, mosc, cedru si styrax.

Parfumul acesta este preferatul meu dintre toate, demonstrandu-mi asta, iar in acelasi timp, presupun ca dupa ce acesta o sa se termine, voi cumpara tot modelul acesta, deoarece mi-a lasat un sentiment placut, exact de cand a fost prima pulverizare.

In concluzie, acest parfum este excelent pentru orice femie care doreste sa-si cumpere un parfum bun, elegant, de care sa aiba o persistenta durabila pentru a atrage mult ma aproape oamenii cu mirosul extraordinar al acestui parfum si consider ca pretul este foarte ok in raport cu al calitatii.

Voi ce parere aveti de acest parfum?