Dacă vrei un loc unde să poți să iei un bol de cereale pe care nu prea le găsești în România, atunci poți încerca Cereal Crunch Cafe. Au 2 locații în București: una în zona Piața Romană, aproape de Teatrul Ion Creangă (cea pe care am frecventat-o) și una între Izvor și Piața Unirii, la câțiva pași de Parohia Sfinții Apostoli.

Cereal Crunch Cafe e, după cum ai putea ghici după nume, o locație în care poți servi un bol de cereale. Și cam asta este specialitatea lor.

Au extrem de multe tipuri de cereale, care mai de care mai exotice! Ai Captain Crunch, Reeese's Puffs, Cinnamon Toast Crunch, Smacks, Fruit Loops, Cocoa Pebbles, Chex, Rice Krispier, Cocoa Puffs, aproape toate tipurile de cereale pe care le-ai văzut la serialele străine le vei găsi și la locațiile lor.

Au trei mărimi de boluri, mici, medii și mari, iar bolurile mari pot combina 2 tipuri diferite de cereale. Merită menționat faptul că cerealele de import au un alt preț spre deosebire de cele de export, unde, evident, vei plăti cu ceva mai mult. Iar laptele, ai o selecție cu procentaje diferite de grăsime, dar și varianta fără lactoză!

Deci avem lapte și cereale. Ce altceva mai poți lua? Dacă simți că vrei ceva cu totul neobișnuit și nu te superi să dai peste 20 de lei pe un bol de cereale, poți face multe altele precum!

Poți să-ți pui toppinguri! Marshmallow, Kit Kat, M&M, Lion, etc., sunt toate posibile!

Poate nu vrei lapte normal - au variante cu lapte de vacă proaspăt, cu ciocolată, caramel sau mentă! Sau lapte de soia, cu vanilie sau cu ciocolată! Sau dacă nu vrei lapte, poți folosi iaurt. Nu te judecă nimeni! (cred)

Iar colac peste pupăza care dă deja în diabet, mai poți să-ți colorezi laptele! De ce? De ce nu. Și de ce întrebi - să schimbi culoarea laptelui într-un bar cu cereale ar trebui să fie ultima ta întrebare. O întrebare mai pertinentă e de ce ai vrea lapte cu cereale la 7 seara. Că ești un adult independent care face ce vrea, de aia!

Pe lângă cereale, mai au și Pop Tarts - fiindcă de ce nu, dacă tot bagi în tine un sfert de pungă de zahăr, ce mai contează câteva cuburi?!

Dar trebuie menționat că prețurile pot fi cam măricele. Pentru un bol mediu de cereale de import și nimic altceva, te poți aștepta la 17 lei, dacă vrei un bol mare de import cu lapte choco caramel, cu topping și poate și o culoare pe acolo, te poți aștepta la cel puțin 25 de lei. Dacă vrei să încerci ceva mai neobișnuit, locul este o experiență interesantă și care merită încercată!