Maiden & Spell este un unu-la-unu fata magica aeriene proiectil battler, oferind o distributie colorat de femei lupta cu vraji fantastice.

Lupta cu magie este simplu! Foc dvs. de vraji, a lovit adversarul tau, si nu te lovit de tine! Fiecare fata este cu coduri de culoare si are un set de abilitati unice pentru ei, activat la o apasare a unui buton. Nu exista nici complicat combo-uri sau complicate intrari sau apuca sau atacuri corp la corp sau bloc de butoane! Doar 3 pixeli nivelul hitbox, o multime de stralucitoare gloante, si propria dumneavoastra dodging abilitati.

Poti lupta impotriva unui prieten in Modul Versus, sau testeaza-ti cunostintele impotriva o serie de adversari si iad glont seful atacuri in Modul de Poveste.

O prapastie de pe marginea hartii, a declarat a fi cel mai periculos temnita din lume... Cercul Cel Mare. Un grup de tineri aventurieri de calatorie in jos, in adancurile sale, in cautare de o comoara puternic.

In asteptarea ei sunt monstri dragut, fara sens arhitectura, si un oras antic, odata cunoscut sub numele de Regatul de Stele....

Un unic versus joc cu un capricioasa fantezie aesthetic8 dragut fecioare pentru a juca ca, fiecare cu propriile atacuri magice, abilitati, si playstylesVersus Modul, unde poti juca 1 v 1 meciuri impotriva ta friendsStory Modul, lupta impotriva o serie de adversari amestecat cu 70+ provocatoare modele de atac a defeatExtra unlockables si optional provocari, care va testa cu adevarat skillsA JRPG-battle-a inspirat coloana sonora de compozitor Steel_plusOnline lupta cu grupurile de interese si rollback