Sari Rangers este despre copil mic spatiu comando lupta pentru supravietuire a omenirii impotriva unui imperiu de extraterestru gigant dinozauri, precum si gigant extraterestre, roboti, si toate celelalte gigant amenintari care ne asteapta, printre stele. Cand Saurian Hoarda invadat Pamantul, lumea noastra nu are nici o calatorie interstelara de-al nostru. Singurul mod in care umanitatea ar putea supravietui fost prin colonizarea lor vaste si cavernos nave-mama, colonizarea lumi unde vor ateriza, si raspandirea printre stele ca o infestare de bug-uri de pat.

In timp ce adultul refugiati de pe Pamant lupta lor de haimanale, bandaje si tunuri existenta si se agata de ultimele bucati mici civilizatiei umane, un numar de curajos copii au luat asupra lor sa se strecoare la bordul nave straine si a fura tehnologie, pentru a transporta stiri intre lumi si sisteme de stele, pentru a lupta impotriva strainilor, si sa conduca omenirea in viitor. Nimeni nu le-a spus acestor copii de a fugi si de a deveni eroii nostri. In Sari Rangers, intr-adevar, copiii sunt viitorul, iar viitorul este acum.

Aici e ceea ce te uiti!SARI RANGERS COREBOOK & Foaie de Personaj - GRATUIT!In aceasta carte, veti gasi tot ceea ce un povestitor are nevoie pentru a rula un Salt Rangers joc de la regulile de joc la toate elementele esentiale ale vietii, ca un Salt Ranger. Ia sa stiu de monstrii care conduce galaxia, precum si de unelte, arme si vehicule oamenii au inventat pentru a lupta cu ei. Descoperi unele dintre lumi in care omenirea s-a refugiat printre stele. Inscrierea la PRIMUL CONTACT, un Salt Rangers misiune!EXPANSION - $12 in vrac, sau lovit link-urile de mai jos pentru a cumpara individual pentru fiecare 5 $(sau ma abonez la Patreon, pentru intregul lot, plus extinderi viitoare, plus benefts, incepand de la 5 dolari)INTEL FISIER: FUGARI & Foaie de PersonajFisier Individual: aici verifica afara de expansiune ca Sari Rangers nu vreau sa vad! Ce se intampla cu copiii care clandestin la bordul unei nave spatiale extraterestre si a fugit in mare, larg...