- se prajesc carnaciorii - se taie ciupercile felii si se prajesc separat; se sareaza cand sunt gata - se pun feliutele de sunca la prajit langa carnaciori - se pune fasolea pe foc intr-o cratita - se fac ochiurile - se taie o rosie in jumatate - cand sunt toate gata, se aranjeaza intr-o farfurie si se servesc cu 1 feliuta de paine (prajita) si cu suc proaspat de fructe- se prajesc carnaciorii - se taie ciupercile felii si se prajesc separat; se sareaza cand sunt gata - se pun feliutele de sunca la prajit langa carnaciori - se pune fasolea pe foc intr-o cratita - se fac ochiurile - se taie o rosie in jumatate - cand sunt toate gata, se aranjeaza intr-o farfurie si se servesc cu 1 feliuta de paine (prajita) si cu suc proaspat de fructe Teoretic - in reteta englezeasca - pentru o portie se folosesc cantitati duble de carnaciori, sunca si ochiuri. Fiind insa prea consistent astfel, am folosit cate o bucata din fiecare.