Copanele de pui sau puiul portionat se freaca cu sare, piper si condimente (eu le amestec pe toate intr-un bol, le omogenizez bine si apoi frec puiul), apoi se toarna iaurtul. Se unge bine pe toate partile cu iaurt si se lasa sa stea cel putin 3-4 ore intr-un loc racoros, cel mai bine in frigider. Puiul poate fi tinut in aceasta marinata si mai mult, pana la 24 ore Inainte de a-l pune la fript se spala cu apa si se sterge cu un servet.

Copanele de pui sau puiul portionat se freaca cu sare, piper si condimente (eu le amestec pe toate intr-un bol, le omogenizez bine si apoi frec puiul), apoi se toarna iaurtul. Se unge bine pe toate partile cu iaurt si se lasa sa stea cel putin 3-4 ore intr-un loc racoros, cel mai bine in frigider. Puiul poate fi tinut in aceasta marinata si mai mult, pana la 24 ore Inainte de a-l pune la fript se spala cu apa si se sterge cu un servet.