Detalii Ou panirat cu sos tartar
Preparare: Ouale fierte le taiem pe lungime si intr-un vas punem galbenusurile la care adaugam 100 gr ton maruntit, 30 gr unt, patrunjelul tocat marunt,zeama de la o lamaie stoarsa si le amestecam. Condimentam cu sare i piper dupa gust. Jumatatile de ou se umplu cu aceasta umplutura dupa care unim cate 2 jumatati . Oul reconstituit il dam prin faina,prin oul batut si condimentat cu sare,apoi prin pesmet,dupa care le prajim in ulei incins. Aceste oua le putem servi si ca aperitiv alaturi de altele dar si ca un fel principal alaturi de garnitura de orez rizibizi si acompaniat totul cu sos tartar. Pofta Buna !!!Preparare: Ouale fierte le taiem pe lungime si intr-un vas punem galbenusurile la care adaugam 100 gr ton maruntit, 30 gr unt, patrunjelul tocat marunt,zeama de la o lamaie stoarsa si le amestecam. Condimentam cu sare i piper dupa gust. Jumatatile de ou se umplu cu aceasta umplutura dupa care unim cate 2 jumatati . Oul reconstituit il dam prin faina,prin oul batut si condimentat cu sare,apoi prin pesmet,dupa care le prajim in ulei incins. Aceste oua le putem servi si ca aperitiv alaturi de altele dar si ca un fel principal alaturi de garnitura de orez rizibizi si acompaniat totul cu sos tartar. Pofta Buna !!!se pot servi atat reci cat si calde .