Detalii Carne alla pizzaiolla
Am taiat felii pieptul,am pus uleiul in tigaie,dupa usturoiul taiat marunt,am pus carnea;am rumenit-o foarte putin pe o parte si pe alta cat sa-si schimbe culoarea,am adaugat apa,vinul condimentele si am lasat la fiert pana scade apa si se coace bine carnea. Cand carnea e aproape gata,punem feliile de branza,maslinele si rosiile deasupra,punem capac si mai lasam pana se topeste branza.
Am servit cu tortelliniAm taiat felii pieptul,am pus uleiul in tigaie,dupa usturoiul taiat marunt,am pus carnea;am rumenit-o foarte putin pe o parte si pe alta cat sa-si schimbe culoarea,am adaugat apa,vinul condimentele si am lasat la fiert pana scade apa si se coace bine carnea. Cand carnea e aproape gata,punem feliile de branza,maslinele si rosiile deasupra,punem capac si mai lasam pana se topeste branza.
Am servit cu tortellini