Detalii Pui Sanhai
Se taie pieptul de pui bucati subtiri cu grosimea de 1 cm,ouale se sparg intr-un castron in care se adauga sosul de soia,mustarul,sarea, piperul, mararul tocat marunt si se bat bine pina se amesteca toate ingredintele. Se iau bucatile de pui si se dau prin faina,dupa care se trec prin compozitia rezultata si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins la foc potrivit, se lasa la prajit pana prind o culoare aurie si se scot pe hartie pergament pentru a se scurge de ulei.
Se taie pieptul de pui bucati subtiri cu grosimea de 1 cm,ouale se sparg intr-un castron in care se adauga sosul de soia,mustarul,sarea, piperul, mararul tocat marunt si se bat bine pina se amesteca toate ingredintele. Se iau bucatile de pui si se dau prin faina,dupa care se trec prin compozitia rezultata si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins la foc potrivit, se lasa la prajit pana prind o culoare aurie si se scot pe hartie pergament pentru a se scurge de ulei. Eu neavand in casa sos de soia la momentul potrivit am inlocuit cu smantana! A iesit super!! Deci merge si asa... Se serveste cu diferite sosuri.