Ma declar genul de om care e iubitor al fotografiilor, chiar daca nu am un aparat profesional, am incercat sa fac fotografii cu smartphone-ul, insa mi-am propus sa-mi achizitionez un aparat foto la un pret accesibil, pentru ca nu cred ca am experienta necesara de a avea un aparat DSLR si plus ca nu prea imi permit unul la momentul de fata.

Am achizitionat un aparat foto digital Sony Cyber-Shot DSC-W810 de 20 MP la pretul de 350 lei si sincer momentan sunt chiar multumit de acesta, pentru ca pozele ies excelent, deci cel putin acum nu am nevoie de un aparat DSLR.

Dupa parerea mea, acest aparat merita toti banii, in sensul ca acest aparat e chiar rentabil la pretul acesta. Il folosesc cam oriunde si oricand, deoarece intra cu usurinta in buzunar si cand am nevoie de a face o fotografie sau pentru a surprinde un moment in imagini il scot, dar bineinteles acest aparat are si functia video si filmeaza neimaginabil de bine, mai exact HD 720p, filmarea fiind clara, avand culori naturale, insa ceea ce-mi place foarte mult este ca pot prinde prim-planuri detaliate cu zoom-ul optic 6x, iar cu ajutorul modului „Party” simplifica realizarea de fotografii excelente in norcturna. Aceste functii un smartphone nu le poate oferi, pentru ca am testat, iar comparatia dintre cele 2 device-uri este ca aparatul foto digital ramane cu o pozitie superioara.

Cu stabiliriea imaginii SteadyShot incorporata, filmarile si fotografiile raman clare, chiar si in momentele mai putin favorabile cand mana tremura.

Pot sa spun ca aceasta camera are un aspect frumos, culoarea fiind roz, dar, de asemenea, asta nu inseamna ca este doar pentru femei, deci nu este o regula, doar ca cei care au facut acest aparat s-au gandit ca are un aspect mult mai extravagant cu aceasta culoare. Eu cred ca si design-ul are un punct forte si dupa parerea mea este bine gandit. Camera este foarte usoara, are in jur de 127 g si dimensiuni de 20.9 x 55.5 x 96.8 mm.

In concluzie, sunt foarte multumit de achizitia facuta, este o camera de calitate cu un aspect frumos, de asemenea, este foarte utila in momentele speciale care trebuie sa fie surprinse cu o poza sau o filmare. Va recomand cu incredere aceasta camera, pentru ca isi merita toti banii si consider ca pretul de 350 lei este chiar ok.

Voi ce parere aveti de aceasta camera foto digitala?