Revelion in Bulgaria

In ultimul moment ne-am decis sa facem revelionu in Bulgaria, neavand timp sa cautam ceva din timp asta a fost o optiune rapida.

Am achzitionat un bilet de 3 nopti la hotel Kaliakra, 4 stele, in statiunea Nisipurile de Aur.

Am ajuns la destinatie , am fost placut surprinsi de hotel , arata foarte bine , ne-am cazat, dupa care am mers sa luam pranzul. Si aici incepe nebunia; la masa era o imbulzeala de parca se termina mancarea ( am uitat sa specific 90% dintre cei care erau acolo , erau romani), efectiv a trebuit sa asteptam undeva separat in holul hotelului sa termine oameni a se imbulzii la mancare, pot sa spun ca am ramas socat de reactia lor. Pana la urma reusim sa ajungem in restaurant sa mancam ceva , desi toate erau pline de mancare pe acolo nu prea aveai ce sa alegi, ne-am facut o salata si aia a fost. Ca sa nu va plictisesc cu detalii foarte mult asa a fost si cina si micul dejun de a doua zi si tot all inclusiv din toate cele trei zile care le-am stat acolo. Intr-un fel e bine am tinut cura de salata dupa sarmalele de Craciun. Aaa... masa de Revelion, nimic deoasebit , poate ceva mai special a fost un platou cu 3 tipuri de branzeturi si cam atat in rest Salata :).

Lasand deoparte acest minus personalul hotelului s-a ocupat si au avut diverse activitati si spectacole in fiecare seara foarte frumos organizate. Ca sa nu te plictisesti chiar la maxim mai puteai merge si la piscina hotelului sau la sala de fitnes.

Per ansamblu nu a fost cine stie ce.

Probabil a doua oara nu as mai merge, dar a fost o experienta :)