Acum o saptamana am mers la Timisoara la festivitatea de deschidere a facultatii mele, acolo unde imi voi petrece urmatorii 4 ani din viata, insa aceasta festivitate a durat o zi si ulterior puteam pleca acasa, deoarece normal vom incepe pe 1 Octombrie. Dupa aceasta festivitate de deschidere m-am mai plimbat prin frumosul oras al Vestului si am decis sa ma cazez la un hotel modest pentru a ma odihni in seara aceea ca in urmatoarea dimineata sa plec acasa, eu fiind cu masina.

La recomandarea unor oameni am gasit Hotelul Larissa, un hotel de 3 stele cu un aspect modern al exteriorului. Am urmat sa merg la receptia acestuia unde se regasea o domnisoara spunandu-i ca doresc sa stau pentru o noapte la acel hotel. Aceasta mi-a raspuns amabil cu toate informatiile de care aveam nevoie si pretul care era de 110 lei, un pret oarecum ok in comparative cu alte hoteluri din oras.

Dupa parerea mea, camera unde am stat este exact ceea ce-si doreste un client, in sensul ca aceasta este foarte incapatoare, bine organizata si curatenia este exact cum trebuie. Pot sa spun ca m-am simtit mai bine decat acasa, m-am odihnit excelent in acea noapte ca in urmatoarea zi sa am energia necesara pentru a pleca acasa cu masina. Tin sa mentionez ca parcarea este gratuita, aceasta fiind pazita. Pe langa camera care beneficiaza de TV si canale prin cablu, baia are toate utilitatile de care are nevoie si chiar am facut un dus inainte de a ma culca.

Cum totii dorim sa avem acces la internet, de aceea eu m-am bucurat de internet prin wireless gratuit de o foarte buna calitate, viteza incarcarii clipurilor pe YouTube fiind exceptionala.

Am inteles ca Muzeul Satului se regaseste la 5 minute de hotel, iar Bastionul Cetatii la 10 minute, respectiv central orasului.

Cu sinceritate va recomand acest hotel pentru ca merita, pretul este foarte mic in comparatie cu serviciile oferite in schimb si, de asemenea, voi reveni cu alta ocazie tot la acest hotel.

Voi ce hoteluri recomandati din Timisoara?