Dupa parerea mea, Villa Helvetia este cea mai buna cazare din frumosul oras Targu Mures, pentru ca am avut parte de tot ceea ce am avut nevoie pentru noaptea care a trebuit s-o innoptez la aceasta locatie, iar pretul a fost unul foarte acceptabil buzunarului meu, mai exact 135 lei.

Pentru camera am numai cuvinte de lauda, deoarece aceasta a avut un aspect interior de neimaginat. Am beneficiat de un spatiu foarte mare la aceasta camera, fiind foarte curata, stand pe un pat super confortabil, adica pot sa spun ca m-am simtit mai bine ca acasa. Camera era dotata cu aer conditionat, TV prin cablu si frigider, unde la alte unitati de cazare nu prea am vazut ca o camera sa beneficieze de frigider.

De asemenea, si baia privata era foarte curata, facand chiar un dus inainte de culcare, beneficiind de articole de toaleta gratuite si uscator de par.

Am inteles ca Villa Helvetia se afla la 500 de metri de Palatul Culturii si de cetatea medievala. Bineinteles, o multime de magazine, dar si restaurant se gasesc in apropierea locatiei.

Oamenii din personalul Villei Helvetia sunt foarte primitori, cel putin cu mine au fost foarte amabili, intrebandu-ma de fiecare data daca am nevoie de ajutor sau de anumite informatii. Cu unii dintre ei chiar am discutat mai mult timp si m-au lasat cu o impresie buna.

Pe langa cele enuntate mai sus, am beneficiat gratuit de internet prin conectiune wireless de foarte buna calitate.

In concluzie, la Villa Helvetia din Targu Mures m-am simtit excelent, mai bine ca acasa si, de asemenea, cu alta ocazie voi reveni tot la aceasta locatie, pentru ca merita si de aceea, v-as recomanda si voua sa va cazati aici si va garantez ca n-o sa fiti dezamagiti, pretul fiind foarte ieftin in comparatie cu serviciile oferite in schimb.

Voi ce parere aveti de Villa Helvetia?