Am avut binevoita placere de a vizita capitala tarii noastre, Bucuresti, care dupa parerea mea este un oras frumos cu diferite cladiri impresionante, insa in acelasi timp foarte aglomerat, dar mi-am facut timp intr-o zi intreaga sa vizitez majoritatea obiectivelor turistice.

Se facuse seara si am preferat sa ma cazez la un hotel o noapte, deoarece ma simteam prea obosit sa conduc pana acasa, drumul fiind destul de lung, asa ca am ales Hotelul Grand Pier, situat in central orasului, vizavi de biserica Sf. Spiridon si la aproximativ 300 de metri de Piata Unirii, iar pretul pe noapte fiind de 237 lei, insa banii nu au fost o problema, atat timp cat a contat pentru mine sa stiu ca m-am cazat la un hotel de lux, pentru ca nu trec de multe ori in Bucuresti, chiar daca hotelul era de 3 stele pot sa spun ca serviciile de cazare au fost exceptionale.

Camera unde am dormit a fost impecabila si mi-a placut foarte mult aspectul acesteia, in sensul ca tot mobilierul si decorul au fost alese ca sa dea un „vibe” de eleganta. Dotarile camerei au fost urmatoarele: aer conditionat, televizor cu ecran plat cu canale prin cablu si o baie cu papuci, iar minibarul este aprovizionat la cererea clientului.

Dupa parerea mea, cei din personalul hotelului sunt foarte amabili cu orice client, cel putin pe mine m-au ajutat cu diferite informatii pe care nu le stiam si m-au intrebat de fiecare data daca am nevoie de ceva. Acestia sunt capabili sa vorbeasca 6 limbi precum: romana, engleza, franceza, italiana, spaniola, dar si portugheza.

Am beneficiat de parcare gratuita, dar si de internet prin conexiune wireless de foarte buna calitate. Am mai beneficiat gratuit de un mic dejun care includea cafea, ceai, suc proaspat, unt si gem, cereale, iaurt si fructe proaspete.

In concluzie, m-am simtit excelent la acest hotel de 3 stele, care dupa parerea mea, are niste servicii de cazare de 4 sau chiar 5 stele, de aceea poate si pretul este un pic mai ridicat, insa per total sunt multumit si cu siguranta voi reveni cu alta ocazie.

Vreau sa stiu si parerea voastra despre Hotelul Grand Pier.