Cu ceva timp in urma, eu si sotul meu, am adoptat un caine de rasa Labrador si putem spune ca ne deja ne intelegem foarte bine, mai ales ca-I acordam libertatea de care are nevoie, iar in acelasi timp avem grija sa fie ingrijit si tinem cont de mesele regulate de care are nevoie in fiecare zi.

Dupa parerea mea, dar si a sotului meu, acest caine este mai mult decat perfect pentru a completa o familie pozitiva, iar in zilele mai triste, acest Labrador va va consola si va fi alaturi de dumneavoastra oricand si oriunde.

Acest Labrador l-am cumparat de la un adapost care au o multime de rase de caini, dar si alte animale domestice de care abia asteapta sa-si gaseasca un stapan, insa pretul unuia variaza de la rasa la rasa. Pretul acestuia a fost de 500 lei, un pret mai mic de cel mediu, deoarece il cunoastem pe seful adapostului.

Labradorul nostru are aproximativ o jumatate de metru inaltime, iar culoarea acestuia este alba spre un maroniu deschis. Are o privire inteligenta, atent la fiecare miscare, iar in acelasi timp este foarte jucaus, fiind un partener ideal de joaca pentru copiii nostri.

Pe langa faptul ca este foarte jucaus, am inteles ca aceasta rasa de caini prefera foarte mult sa inoate, avand o aptitudine in plus fata de alte rase de caini, insa pana acum, nu am fost cu el pe langa un rau sau o zona predominanta de apa, insa nu prea as fi de acord, deoarece vrem sa-I acordam protectia de care nevoie, pentru a nu intampina surprize neplacute.

Aceasta rasa de caini este foarte recomandata persoanelor cu probleme de sanatate, pentru a-i asista, mai ales ca acesti Labradori sunt folositi la vanatoare sau in cadrul politiei, pentru ca au un simt olfactiv foarte dezvoltat.

Cainele acesta il consideram cel mai bun animal de companie, pentru ca cel putin pana acum nu ne-a creat probleme si avem destul timp pentru a-i acorda atentia de care are nevoie, plus ca ne inveseleste de fiecare data cand este prin preajma noastra.

In concluzie, eu dar si sotul meu, va recomandam un caine de rasa Labrador in cazul in care doriti sa va cumparati un animal de companie, deoarece dupa cum am mai spus mai sus, are o multime de calitati, iar in acelasi timp va veti bucura de el mult timp inainte.

Voi ce parere aveti de aceasta rasa de caini?