Eu sunt genul de femeie care iubeste foarte mult animalele, mai ales pe cele cu trasaturi diferite fata de celelalte, de aceea m-am gandit sa cumpar un caine de rasa care sa fie alaturi de mine, iar in acelasi timp sa pazeasca curtea casei mele.

Multa lume mi-a recomandat sa cumpar un caine de rasa Chow-Chow, deoarece se aseamana foarte mult la trasaturi cu leul, mirandu-ma in acel timp de acest lucru. Am incercat sa caut pe internet informatii despre aceasta rasa de caini, vazand niste imagini, ramanand oarecum surprinsa de aspectul acestui caine, in sensul ca are o blana ruginie, insa mai exista si de culoare neagra sau cafeniu-deschis. O trasatura interesanta este ca are o blana cu volum predominanta in zona gatului, ceea ce te face sa crezi ca ar fi un leu, ciudat, ca totusi eu am aceasta zodie. De asemenea, am cautat anunuturi cu caini de aceasta rasa de vanzare si am gasit un caine la pretul de 1000 lei, nu era pui, dar nici in perioada adulta, mai exact intre ele, bineinteles, foarte frumos si, de asemenea, am mers sa-l cumpar. Acest caine era chiar bucuros ca va avea un nou stapan si de aceea am facut o mica plimbare prin niste parcuri inainte de a ajunge acasa. Pot sa spun ca in curtea casei se simte foarte bine, deoarece i-am facut rost si de o casuta de caini unde o sa se odihneasca de acum incolo.

Consider ca acest caine este foarte afectuos fata de membrii familiei, deoarece se bucura in compania acestora, insa la persoanele straine lucrurile se schimba, devine putin agresiv.

Cum am mai spus, acest caine este foarte frumos si incerc in fiecare saptamana sa-l periez de parul mort, pentru a da dovada oamenilor care-l privesc ca este ingrijit.

In concluzie, ma bucur nespus de mult in compania acestui caine, fiind o rasa cunoscuta cu un aspect si niste trasaturi necrezute la prima vedere, de aceea petrec foarte mult timp cu el si imi da semne precise ca ma iubeste. Va recomand cu incredere sa cumparati un caine de aceasta rasa pentru ca merita, cel putin mie nu mi se pare un pret exagerat de mult 1000 lei pentru acesta, deoarece trasaturile acestuia sunt impresionante, parerea mea, insa trebuie acordat un timp suficient acestei rase pentru a se acomoda in compania noastra.

Voi ce parere aveti de aceasta rasa de caine?