Astazi am cumparat o consola de jocuri pe care mi-o doream de foarte mult timp, mai exact Microsoft Xbox One Slim cu o capacitate de stocare de 500 GB, iar pe langa aceasta consola am mai primit un joc Forza Horizon 3: Hot Wheels si pot spune ca sunt foarte fericit, pentru ca pana acum ma jucam la calculator, insa, dupa parerea mea, nu se poate compara cu Xbox-ul.

M-am jucat cateva ore bune pentru a ma invata cu controller-ul de la Xbox, eu fiind obisnuit cu cel de la PlayStation, pentru ca mai mergeam impreuna cu niste prieteni la sali de jocuri din oras, unde puteam sa jucam doar la console PlayStation, de aceea va dura ceva timp pana ma voi dezobisnui cu controller-ul de la PlayStation. Controller-ul se poate conecta prin wireless si in acelasi timp cu orice set compatibil de casti cu mufa jack de 3.5 mm.

Imi place foarte mult faptul ca aceasta consola este cu 40% mai mica decat modelul precedent, iar sursa de alimentare fiind acum inclusa in carcasa consolei. Aspectul consolei iese frumos in evidenta prin design-ul elegant si simplificat, iar in acelasi timp se asorteaza cu televizorul, care are o nuanta a culorii spre gri. Lungimea consolei este de 33.3 cm, latimea de 27.4 cm, inaltimea de 7.9 cm, iar greutatea de 2,9 kg.

Calitatea video este exceptionala, in sensul ca rezolutia este de 4 ori mai mare decat cea a standardului HD, 4K Ultra HD oferind o claritate neimaginabil de buna. Pe langa aceasta functie mai gasim functiile Snap Mode, dar si Jump around.

Jocul Forza Horizon 3: Hot Wheels functioneaza excelent, fara a sacada, tinand cont ca procesorul este AMD Jaguar de 8 nuclee. Intentionez sa cumpar si alte jocuri precum: GTA V, FIFA 18 si UFC 3, dar pana acum ma multumesc cu ce am.

Am vazut ca aceasta consola dispune de 3 porturi USB3.0, un port HDMI Out, un port HDMI In, un port Rj-45 si altul de S/DPIF.

In concluzie, sunt foarte bucuros ca am cumparat aceasta consola (Xbox One) si cu siguranta de acum incolo ma voi juca in timpul liber, singur sau alaturi de prietenii mei, insa va mai trebui sa cumpar o maneta. Cu toate acestea, eu va recomand aceasta consola, deoarece consider ca este o consola de calitate si merita toti banii.