In ziua de azi e la moda sa cumperi online, doar ca inca foarte multa lume nu are incredere.

Mie imi plac foarte mult bijuteriile in special cele handmade pentru ca sunt unicate si tot cautand pe internet am dat de un site www.luxbiju.ro care numai bijuterii handmade vinde.

Am comandat de pe site un colier care mi-a placut extrem de mult si am avut placuta surpriza sa dau de o echipa foarte serioasa, foarte prompta , care mi-a livrat in cel mai scurt timp produsul cumparat si am fost extrem de multumita de calitatea colierului. Se vede ca e lucrat extrem de atent in cele mai mici detalii, arata impecabil.

Vazand calitatea si cat de seriosi au fost, bineinteles ca nu m-am putut abtine si am mai comandat diverse bijuterii si toate au fost peste asteptarile mele. Ce mi-a mai placut a fost faptul ca am putut face un cadou direct de pe site. Ofera acest serviciu, cu ambalarea frumoasa a produsului si l-au expediat direct unde am precizat in comanda. Super!

Sunt extrem de multumita de acest site si va recomand cu incredere sa comandati de aici daca vreti bijuterii unicate. Echipa este serioasa, lucruri realizate sunt de calitate foarte buna, iar preturi sunt foarte bune. Va atasez cateva poze cu unele din micile mele achizitii de pe acest site