In opinia mea, aragazul Arctic UAM5612DTT este cea mai buna alegerea pentru o bucatareasa. Intreaga mea familie este mandra de acest aragaz cumparat cu 2 saptamani in urma.

Inainte de acest nou aragaz, aveam altul foarte vechi, ruginit, pe care-l foloseam cu foarte mare frica, in sensul ca avea cateva scapari de gaz, furtunul fiind unul improvizat.

De curand, eu cu sotul meu am pus niste bani deoparte, am cautat pe internet informatii si sfaturi pentru aragaze. Multe dintre ele erau foarte scumpe, fiind cu multe dotari, dar neavand nevoie de ele, am cautat printre aragaze mai ieftine. Ce sa crezi? Am gasit un aragaz Arctic, aceasta firma o stiam si mi-am dat seama ca Artic-urile nu sunt lucruri proaste. Dotarile si capacitatile acestui aragaz erau aproape ca si cele care erau scumpe si am stat putin pe gand impreuna cu sotul meu si am dat fuga pana la cel mai aproape magazin de electrocasnice, Altex. Am intrat in magazin si l-am intrebat e consultantul de vanzari daca are aragaze Arctic, ne-a spus ca da si in acelasi timp ne-a indrumat sa le vedem, cand am ajuns la fata locului, am gasit aragazul care era si pe internet, acelasi model (UAM5612DTT), un aragaz splendid, cochet pentru o bucatarie frumoasa. Am avut noroc pentru ca pretul era chiar mai ieftin ca pe internet, la 750 lei, o mica reducere. N-am mai stat pe ganduri si l-am cumparat, in acest timp, l-am intrebat pe vanzator daca o sa ne ajute cu transportarea lui, dand un raspuns pozitiv, pentru ca face parte din produsele foarte grele. Acasa am fost placut surprinzi, deoarece am vazut cu ochii nostrii acele dotari, aprindere la buton, prin curent, fara a fi nevoie sa folosim un alt sistem de aprindere. Un alt lucru util mai era timer-ul, care-l puteam seta dupa durata timpului de gatit sau intreruperea de gaze daca accidental flacara se stinge.

Acum gatesc cu drag, si sincer sotul meu imi spune ca mancarea iese mult mai buna, desi poate imi spune in gluma. Ba chiar, si el mai gateste cateodata sau incalzeste ceva, pana acum nu a facut acest lucru.

Musafirii ma intreaba deseori cat a costat acest aragaz si imi fac complimente ca am ales un aragaz bun. Eu le raspund zambind, multumindu-le, de asemenea facandu-mi ziua mai buna.

Specificatiile acestui model de aragaz sunt urmatoarele:
- tipul alimentarii, plitei, cuptorului sunt prin gaz
- 4 zone de gatit, aprindere electrica, dispozitiv de siguranta gaz plita/cuptor
- dispune de timer, rotisor, iluminare cuptor
- capacul este metalic
- compartiment stocare vase
- accesorii precum tava cuptor, gratar
- culoare alba
- dimensiuni (L x A x I cm): 50 x 60 x 85

Acest aragaz vine cu garantie pe 3 ani, conform certificatului de garantie emis de producator, deci aveti grija si nu pierdeti certificatul de garantie pentru ca nu o sa mai aveti dreptul sa-l reparati.

Recomand cu incredere acest aragaz, o oportunitate buna calitate-pret, deoarece eu imi fac treaba cu el, fara nici-o problema, singura sau alaturi de sotul meu.